Dr. Lakner Szilvia PhD

tulajdonos-ügyvezető, vezető tréner-tanácsadó, business coach

Az elmúlt több, mint 20 éves szakmai pályafutásom alatt közgazdász szakmám széles spektrumán belül tevékenykedtem: a szolgáltatási területtől a vezetői munkán át az egyetemi oktatásig. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a kis- és középvállalkozások, illetve a multinacionális cégek működéséről.

2013-ban szereztem tudományos doktori (PhD) fokozatot az ELTE PPK Neveléstudományi Kutatások Doktori Iskolájában, kutatási területem a felnőttképzés módszertana volt. Rendszeresen publikálok szakmai és üzleti folyóiratokban, és tartok előadást hazai és nemzetközi konferenciákon.

Úgy érzem, megtaláltam az igazi utamat, amelyre évekkel ezelőtt rálépve azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a munkája egyben a hobbija is lehet: fejlesztőként (coachként, trénerként, tanácsadóként) dolgozom egyénekkel, csoportokkal és szervezetekkel.

Munkám során körülvesz egy olyan erőtér, amely nagy dolgokat képes beindítani.
Hiszek a fejlesztési folyamat erejében, a szándék és a hit erejében, a visszacsatolás, a támogató-bátorító megerősítés, az intuíció és inspiráció erejében, az együttműködés és a tiszta emberi kapcsolatok erejében.
Hiszek benne, mert bízom a folyamatban, és mert tudom, hogy működik.

LinkedIn profilom: hu.linkedin.com/in/drlaknerszilvia